Labdarúgás

2023.03.06. 16:01

Méretes zakót kapott az Orfű első tavaszi bajnokiján

Móga Richárd

Fotó: Hüvösi Csaba

Hosszú időn után a hétvégére ismét letették a lantot a Baranya megyei III. osztályú bajnokság labdarúgói, majd megcsillogtatták tehetségüket a sportpályákon.

Harmincnégy gólt hozott a forduló, így nem panaszkodhatnak a drukkerek, ráadásul a papírforma is érvényesült mindenhol. Az Orfű pofozózsáknak állt vasárnap, ugyanis hazai környezetben kilenc alkalommal kapitulált a PTE PEAC harmadik számú csapata ellen. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pécsi együttes az öt találatot jegyző Bóka Bálint vezényletével hengerelt, akire két osztállyal feljebb is számítanak. Csakúgy, mint Dankó Bálintra, aki ezúttal mesterhármassal járult hozzá a sikerhez.

Egyetlen percig sem volt kérdés, hogy melyik együttes diadalmaskodik Sásdon, Kökényben és Újpetrén sem. Előbbi kettő otthonában könnyed győzelmet aratott a Szászvár és a Hosszúhetény, míg Újpetrén a hazai szurkolók nagy örömére gálázott az alakulat a Bányász ellen.

A Gyód és az Egerág igencsak megküzdött hazai terepen a három pontért, de végül nyert mindkét dobogós alakulat. 

Czibulka-csoport (13 csapat), 15. forduló: Sásd–Szászvár 1–5, Gyód–Szalánta 3–2, Kökény–Hosszúhetény 1–6, Orfű–PTE PEAC III. 0–9, Újpetre–Bányász 5–0, Egerág–Hidas 2–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában