Sárkányhajó

2023.04.28. 16:01

Kajakba, kenuba és sárkányhajóba pattanhatnak

Móga Richárd

Fotó: Bencsik Ádám

Nyíltnapot és toborzót tart a Pécsi Kajak Kenu Club és a PKKC Építész Kör Sárkányhajó csapata május 1-én 10 órától, a Csaba András Vizisport Központban.

Érdemes lesz a helyszínre látogatni, ugyanis a 8-14 év közötti gyerekek kipróbálhatják a kajak és kenu hajókat, plusz megismerkedhetnek a klub életével, míg a felnőttek, fiatal kortól (16 évese kortól) egészen az idősekig, megismerkedhetnek a sárkányhajózással, valamint megismerkedhetnek a Pécsi tavat körülvevő, kikapcsolódást nyújtó környezettel a víz felől.

Mindkét sportághoz óránként lesz gyülekező, csoportokat kialakítva. A sárkányhajózáshoz 10:00, 11:00 és 13:00 órai kezdéssel. A kajakozáshoz és kenuzáshoz 10:30, 11:30 és 13:30 órakor.

Az előzetes jelentkezés megkönnyíti a szervezők dolgát, amit az alábbi címeken lehet megtenni: a sárkányhajózáshoz – [email protected] , a kajak és kenu sporthoz – [email protected].

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában