Kosárlabda

2023.04.01. 13:29

Kovács Dénes: a mérkőzés bizonyos periódusaiban egészen vállalható kosárlabdacsapat képét mutattuk

Móga Richárd

Forrás: hunbasket

Vereséggel kezdte a rájátszást a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapata, de voltak olyan periódusok, amire kimondottan büszke lehet Kovács Dénes.

Tursics Krisztián, a Ludovika Csata vezetőedzője: – Örülök, hogy mind a kilenc hadra fogható játékosom hozzá tudott tenni a játékunkhoz. Annak pedig különösen, hogy három fiatalunk is jól teljesített. Látszik, hogy szépen fejlődnek. Annak már kevésbé örülök, ahogy a harmadik negyed kezdődött. Zsinórban kaptuk a triplákat és nem tudtuk kontrollálni a fordulás utáni játékrészt. A szerdai és a szombati mérkőzésen ilyen abszolút nem fog beleférni. Két újabb hazai találkozóval folytatjuk, amiket szeretnénk megnyerni.

Kovács Dénes, a PINKK vezetőedzője: – A Csata sok balszerencse okán nem került a rájátszásba és nem az alsóházra készült, emiatt felszabadult játékra szerettünk volna előrukkolni. Ez jórészt sikerült, és a mérkőzés bizonyos periódusaiban egészen vállalható kosárlabdacsapat képét mutattuk. Bár sok lepattanót engedtünk, de mi is sokat szedtünk, és egy-két nagy leolvadás kivételével elégedett vagyok magunkkal. Ez egy jó alap lehet, hogy a következő találkozókon, hasonlóan könnyed játékkal, akár győzelmet vagy győzelmeket szerezzünk.

Toman Dóra, a Csata kiválósága: – Örülök a győzelemnek. A harmadik negyed elejét leszámítva kontrolláltuk a mérkőzést, ott rosszul sikerült a védekezés és sok hármast kaptunk. Ezen kívül viszont összeszedetten játszottunk.

Vincze Nikolett, a PINKK kosárlabdázója: –Egész jól kezdtük a mérkőzést, de utána hullámzó volt a játékunk, ezért nem tudtunk szorosabb eredményt elérni. Tudjuk a hibáinkat, amiket szeretnénk kijavítani, és szerdán megszerezni az első győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában