Labdarúgás

2023.05.06. 12:01

Akár játék nélkül is bajnok lehet az Ócsárd a hétvégén

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Ha minden az Ócsárd akarata szerint alakul, akkor akár már hétvégén megnyerheti az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságot Sütő László legénysége. 

Ehhez mindössze két dolog szükséges: a listavezetőnek idegenben le kell győzni a sereghajtót, már ha egyáltalán lesz mérkőzés, ugyanis a Szabadszentkirály az előző körben sem lépett pályára a Diana ellen, így nagy kérdés, egyáltalán pattogni fog-e a játékszer a tizennegyedik helyen tanyázó együttes otthonában. Másfelől pedig a Töttös nem szerezhet pontot hazai környezetben a Pogány ellen, akik azért már szebb időszakot is megéltek. 

A realitás talaján maradva utóbbira nincs sok esély, de közhelyeket pufogtatva, a labda gömbölyű, a labdarúgásban bármi előfordulhat. Mindeközben a dobogó harmadik fokáért is nagy küzdelem zajlik. A Beremendre a Himesháza lehet veszélyes, de akár még a Harkány is lehet a nevető harmadik egy nagyobb hajrával. Tegyük hozzá, a tavaszi teljesítményüket látva nagyon megérdemelné az alakulat a bronzérmet. 

Ami pedig a góllövőlistát illeti, Dobrosi Krisztiánnak (35 találat) be kell gyújtania a rakétákat, hiszen Novák Balázs Mihály tetemes előnyre tett szert (45 találat). 

Megye II. osztály 
Május 6., szombat, 16.00 
Véménd–Harkány 
Május 7., vasárnap, 17.00 
Lánycsók–Diana SE, Töttös SE–Pogány SE, Sport36 Komlói Bányász II.–Lippói KSE, Kaitz Agro Somberek SK–Himesháza KSE, DDC Focivilág Beremend–Pécsi Sportolda SE PG Kft, Szabadszentkirály MGZRT SE–K. Ócsárd SE 
Az élmezőny: 1. Ócsárd 56 pont, 2. Töttös 46, 3. Beremend 45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában