Kosárlabda

2023.05.12. 09:32

Egy újabb mély sóhaj: a csapatkapitány után Wentzel Nóra is távozik

Móga Richárd

Fotó: Loffler Péter

Boldogabb napokat is megéltek már az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapatának szurkolói. Nemrégiben arról írtunk portálunkon, hogy a csapatkapitány, Kiss Virág távozik a pécsi együttestől, de csütörtök este közösségi felületén Wentzel Nóra is arról számolt be, hogy hét év után egy új kaland következik az életében.

Az elmúlt esztendőkben gyakorlatilag elképzelhetetlen volt, hogy Wentzel nevét ne lássuk a PEAC keretében. Kulcsfontosságú játékosa lett a baranyai alakulatnak, aki képes volt nehéz periódusokban, nehéz meccseken hátára venni a csapatot. A mindig mosolygós kosárlabdázót a drukkerek is hamar a szívükbe zárták, így biztosak lehetünk abban, hogy nem feledik el egykönnyen.

„Emlékszem mikor 2016 augusztusában beléptem a TÁSI kapuján és nem fogom elfelejteni azt a mosolyt és pozitivitást amit ott kaptam!

Ez végig kísért az egész itt eltöltött évek alatt, s ezen dolgok miatt tudtam fejlődni, a nehezebb időszakokon átlendülni és felnőni!

Köszönöm a Rátgéber Kosárlabda Akadémiának és a PEAC-nak a szakmai munkát, a gondoskodást, a törődést és a bizalmat. Hálás vagyok a szakmai stábnak a sok külön munkáért, ami hozzájárult a fejlődésemhez.

Köszönöm a szurkolók szeretetét, hogy végig a csapatunk mellett álltak.

Habár most másfelé visz az élet Pécs nekem mindig is az otthonom marad!

Hajrá PEAC, hajrá Pécs!! ❤️” – írta közösségi felületén Wentzel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában