Kosárlabda

2023.06.12. 13:01

A négyesdöntő kapujában dörömbölnek

Móga Richárd

Fotó: Bálint Kornélia

Nagy izgalmakra lehet számítani hétfőn este a PTE TTK Sportcsarnokban, hiszen a PTE-PEAC NB II.-es férfi kosárlabdacsapata a négyesdöntőbe kerülésért léphet parkettre a KKS ellen 20 órától.

Moosz Milán együttese hétpontos előnnyel várja a visszavágót, így jó esély van arra, hogy zsinórban harmadik alkalommal is bejusson a brigád a legjobb négy közé, így ismételten harcba szállhat az NB I.-be való feljutásért. A csapat beadta a FINAL4 pályázatot, azonban nem biztos, hogy elnyeri a klub a rendezést, így könnyen lehet, hogy a 2022/23-as idényben a szurkolók utoljára látják kedvenceiket hazai környezetben.

– Szeretnénk idén is az országos négyesdöntőbe jutni – mesélt a tervekről Moosz Milán, a PEAC trénere. –  Véleményem szerint abban az esetben, ha bejutunk a Final Fourba, ott talán idén lehet a legnagyobb esélyünk, egy eddigi legjobb eredmény elérésére. Az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni, hiszen az az álmunk, hogy együtt érjük el a jövő szezonbéli NB I.-es szereplést.

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában