Labdarúgás

2023.06.19. 13:01

Indul a lavina: a Mohács egyik oszlopos tagja is távozik

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

A közelmúltban még arról számolhattunk be portálunkon, hogy egy parádés évet követően távozik az NB III.-ba feljutó Mohács labdarúgócsapatának vezetőedzője, Kvanduk János. Ezzel elindulhat egy lavina, ugyanis a klub, közösségi oldalán tudatta, hogy Kocsis Adrián is vélhetően más együttest erősít majd a jövőben.

Az NB I.-es és NB II.-es múlttal rendelkező spíler oszlopos tagja volt idén a gárdának, sőt, korábban a harmadosztályban is lehetett rá számítani. A hírek szerint a 32 esztendős labdarúgó nem a tréner távozása miatt döntött a váltás mellett, hanem kapott egy visszautasíthatatlan munkalehetőséget a fővárosban, így már hetekkel korábban jelezte szándékát a vezetőségnek.

Kocsis az idei bajnoki szezonban 21 alkalommal lépett pályára, ez idő alatt pedig háromszor volt eredményes balhátvédként. 

Alig lett vége a 2022/23-as idénynek, de abban biztosak lehetünk, hogy nagyon kemény feladatt előtt áll a Mohács szakmai stábja, ugyanis rövid időn belül kell felépíteniük egy ütőképes csapatot az NB  III.-as rajtra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában