Labdarúgás

2023.06.08. 12:27

Két korábbi PMFC labdarúgó irányítja továbbra is a Herthát

K. B.

Forrás: MW

Végre hivatalossá tette a német élvonalból kibukó Hertha BSC, hogy a másodosztályban is Dárdai Pál munkájára számít a labdarúgócsapata kispadján.

– Örömmel jelentjük be, hogy Pál lesz az, akivel újrakezdjük. A szakembert szorgalma, elhivatottsága és a klub iránt érzett szenvedélye teszi azzá az emberré, akivel túljutunk a nehézségeken – idézi a berlini klub honlapja Benjamin Weber sportigazgatót.

A baranyai szakembert egy másik korábbi PMFC-s kiválóság is segíti majd, hogy sikeresen vegyék az akadályokat, Bódog Tamás ül majd a korábbi szövetségi kapitány mellett. Mellettük Admir Hamzagic foglalkozik majd a labdarúgókkal.

– Elégedett és boldog vagyok, a vezetőkkel őszinte beszélgetéseket folytattam, és úgy érzem, mindannyian a Hertha BSC érdekében fogjuk végezni a munkánkat – fogalmazott Dárdai, akinek nem sikerült megmentenie a Sandro Schwarztól a kiesés szélén átvett gárdát.

A klub ikonjának ez a harmadik regnálása a klubnál, először 2015-ben kérték meg, hogy tegyen csodát, majd 2021 januárjában is őt kérték fel a nehéz helyzetben lévő csapathoz, hogy aztán minden alkalommal méltatlanul kelljen felállnia a padról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában