Labdarúgás

2023.07.14. 18:00

Helesfay mögött is biztos a PMFC helyzete

Gőzerővel dolgoznak a labdarúgó NB II.-re készülő baranyai csapatok. A játékosok a pályán tesznek meg mindent, hogy remek állapotban kezdhessék majd hónap végén az idényt, míg a vezetők a háttérben igyekeznek befoltozni a kereten lévő lyukakat, vagy épp biztosítani, hogy ne alakuljon ki egyetlen rés sem.

Kvanduk Bence

Meghosszabbította Varasdi Dániel kontraktusát a PMFC, így már biztos, hogy a 23 esztendős hálóőr lesz az, aki be tud ugrani majd, ha Helesfay Donát formája, vagy egészségi állapota nem engedi meg majd, hogy pályán legyen. A PMFC utánpótlásában nevelkedő kapusra korábban az MTK figyelt fel, ahonnan tavaly nyáron tért vissza Kozármislenybe, majd a télen igazolt Pécsre.

– Köszönöm a bizalmat a szakmai stábnak és a vezetőségnek – nyilatkozta a szerződéshosszabbítást követően a tehetséges hálóőr a klub honlapjának. – Jól érzem magam Pécsett, különösképpen a klubnál, ahol továbbra is változatlanok a céljaim. Szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból és élni az adódó a lehetőséggel. A következő időszakban is mindent megteszek a csapat sikerességéért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában