Labdarúgás

2023.07.05. 11:01

Szomszédvári találkozóval próbázhatnak szerda este

Móga Richárd

Forrás: PTE PEAC

Már gőzerővel készül a 2023/24-es NB III.-as szezonra a PTE-PEAC labdarúgócsapata, így eljött az ideje az első edzőmérkőzésnek is.

Lőrinc Antal az elmúlt idényben egy ütőképes csapatot kovácsolt össze, ezzel újoncként egészen a hetedik helyig jutott az együttes, ami igencsak nagy bravúr. A nyári felkészülési időszak ugyan már elkezdődött, ráadásul komoly játékosmozgás volt a klub háza táján. Tény, hogy frissíteni kell a keretet, ugyanis négyre bővül az NB III.-as bajnoki csoportok összetétele, így még kiélezettebb csaták várhatóak.

Elsőként szerda kora este, 18 órától a Szekszárd ellen lehet próbázni Pécsen, a Stadion utcában, majd három nappal később már a másodosztályból kieső Szentlőrinc otthonában lehet hangolódni 10.30-tól. Az erőltetett menet itt még nem ér véget, hiszen 12-én jöhet a magasabb osztályban vitézkedő Kozármisleny elleni csata, július 22-én pedig Bonyhádon zárul a PTE-PEAC felkészülési időszaka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában