Futsal

2023.08.28. 09:30

Visszavágnának a kupameccsért, de elsősorban a történelmi pontszerzés lebeg a szemek előtt

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Fújhatott egyet a címvédő elleni ütközet után a PTE-PEAC futsalcsapata, azonban hétfőn este ismét parkettre lép az együttes az élvonalbeli pontvadászat harmadik körében, ráadásul az igencsak jó erőkből álló Aramis SE ellen. 

Az újonc pécsi klub két vereséggel kezdte a szezont, de legutóbb a Haladás ellen kitette a szívét és a lelkét is a parkettre a csapat, így remélhetőleg lassan meglesz a történelmi pontszerzés is. Az Aramis felemásan rajtolt, ugyanis a Kecskemét nagy falatnak bizonyult, viszont a Nyíregyházát már legyűrte a brigád. 

A két alakulat legutóbb januárban mérkőzött meg egymással a Magyar Kupa keretein belül, mikor is tizedeken múlhatott a PEAC továbbjutása. Az a párharc igencsak eseménydúsan alakult, így lehet bizakodni, hogy hétfőn este 19 órától a Dr. Papp Gábor Sportcsarnokban is hasonlóan izgalmas összecsapás következik. 

A kétszáz férőhelyes csarnokba való biztos bejutás érdekében érdemes a találkozó előtt regisztrálni

Természetesen regisztráció nélkül is van esély a bejutásra, de érdemes biztosra menni.

További mérkőzések: Nyíregyháza–Nyírbátor, Kecskemét–Veszprém, Berettyóújfalu–DEAC, Maglód–Haladás, Újpest–Magyar Futsal Akadémia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában