Labdarúgás

2023.09.20. 10:45

Bennragadtak a rajtnál, de most jöhet egy nyílt sisakos küzdelem

Móga Richárd

Forrás: Komlói Újság

Hétközben sem maradunk vármegye I.-es bajnoki nélkül, de két olyan labdarúgócsapat mérkőzik majd meg egymással szerdán 16.30-tól, akik kissé bennragadtak a rajtnál.

A tavalyi bronzérmes Bóly új trénerével, Horváth Dávid Csabával hamar megszerezte idénybéli első győzelmét, de azóta kétszer hoppon maradt az együttes, ráadásul a gólok sem jönnek igazán. Három találkozón mindössze három gólt szerzett és hatot kapott a klub. A hétközi ellenfélnél, a Nagykozárnál is volt változás, sőt, elég friss még a dolog. Sütő Szabolccsal még komoly skalpot sikerült begyűjteni a PVSK ellen, de legutóbb már Takács Lajos ült a kispadon, aki egy értékes döntetlennel debütált a Lovászhetény-Pécsvárad otthonában.

A hazai bemutatkozásra még várnia kell a szakembernek, de ettől függetlenül az első három pontját szeretné megszerezni a csapattal. Abban biztosak lehetünk, hogy a Bóly nem adja majd könnyen magát, sőt, talán esélyesebbnek is számít, hiába áll jelenleg jobban a Nagykozár.

Szerdai program: Bólyi SE–Nagykozár KSE (16.30). Vezeti: Mehringer Csaba (Véghelyi Zoltán, Resch András).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában