Labdarúgás

2023.09.14. 14:00

Címeres mezben bizonyítottak a pécsiek

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem csak a PMFC NB II.-es labdarúgócsapatában bontogathatja szárnyait Bukovics András és Vas Bence, hiszen teljesítményükkel felhívták magukra az U19-es válogatott szövetségi edzőjének Babó Leventének a figyelmét. Sőt, nem csak így tettek, de az összetartásokon újra és újra meggyőzik őt arról, hogy érdemes velük számolni, épp ezért vehettek részt címeres mezben ezúttal a szabadkai Vilotic-tornán, ahol a magyar csapat Szerbiával, Franciaországgal és Montenegróval mérkőzött. Igaz, mindegyik találkozón kikapott.

Vas a szerbek ellen 27, a franciák ellen 13, a montenegróiak ellen 28 percet kapott arra, hogy valami nagyot húzzon a hajrában. Bukovics Franciaország ellen kezdőként léphetett pályára, s bő egy órát tölthetett fent mielőtt lecserélték volna.

A tornával a magyar csapat a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkre gyakorolt, hogy ott már meggyőzőbb eredményeket érjen el.

A Vilotic-torna eredményei: Szerbia–Magyarország 2–1, Franciaország–Magyarország 2–0, Montenegró–Magyarország 4–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában