Labdarúgás

2023.09.28. 11:43

Elküldte a PMFC a vezetőedzőjét

A HR-Rent Kozármisleny elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, csütörtökön a PMFC felbontotta vezetőedzője Weitner Ádám szerződését.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

„Elváltak a PMFC és eddigi vezetőedzőnk útjai, akinek klubunk vezetése a mai nappal felbontotta a szerződését – írja a klub weboldalán. – A 41 esztendős trénerrel együtt távozik Lazar Stanisic asszisztens edző is. Klubunk az új vezetőedző személyét illetően hosszú távú, szakmailag megalapozott megoldásban gondolkodik, addig is Németh Zsolt irányítja NB II.-es labdarúgócsapatunkat.

A kozármislenyi vereséggel pécsiek mérlege 7-11-9-re módosult a naptári évben, azaz a gárda csak a találkozói egy negyedét tudta megnyerni 2023-ban. Ez olyannyira aggasztó volt a vezetésnek, főleg, hogy a klub nem volt túl aktív az átigazolási piacon a gyenge tavasz után sem, hogy végül szerdán arra jutott, hogy megválik Weitner Ádám vezetőedzőtől és asszisztensétől, Lazar Sztanasicstől. Előbbi helyét az átmeneti időszakban Németh Zsolt veszi át, majd később nevezi meg új szakvezetőjét a klub. Így hamarabb lezárult az a 3 éves periódus, amit tavaly nyáron kijelölt az egyesület, s amely végén a feljutásért akart harcolni, igaz, a játékoskeret azóta folyamatosan gyengült erősödés helyett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában