Labdarúgás

2023.09.04. 13:00

Kevés meccset eldöntő ember van a PMFC-ben

Egy ponttal növelte még egységei számát a PMFC labdarúgócsapat a hétvégén a válogatott szünetet megelőzően az NB II.-ben. Weitner Ádám azonban az újabb veretlenül, kapott gól nélkül megvívott találkozó után is csalódottnak tűnt.

Kvanduk Bence

Fotó: Árvai Károly

A PMFC-nek már nem az első olyan döntetlenje volt, amikor messze állt attól, hogy megszerezze a találkozót eldöntő találatot miközben az ellenfélnek sem adott erre esélyt, ezért viszont a BVSC-Zuglónál is csak egy pont járt.

– Enerváltan kezdtük a mérkőzést, nagyon sok volt a pontatlanság mindkét csapat részéről – kezdte Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője. – Az én játékosaim sok technikai hibát vétettek. A területeket lezártuk, nagyon jól védekeztünk, de a játékot nem tudtuk úgy irányítani, ahogy szerettem volna. A második félidőben még nagyobb kockázatot vállaltunk, mert győzni szerettünk volna. A végén kialakult egy adok-kapok, mint egy bokszmeccsen. Ebből rúgtunk egy lesgólt, és volt egy tizenegyesünk. Hiába hozzuk le nullára a mérkőzéseket, nem kaptunk még ki, látszik elől a kvalitás hiánya. Az elkövetkező napokban bízom benne, hogy tudunk olyan játékosokat igazolni előre, akik el tudják dönteni ezeket a meccseket. Akkor merészebb álmaink és lehetnek a továbbiakban, mert meccset eldöntő emberünk kevés van még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában