Labdarúgás

2023.09.22. 09:40

Óriási lökést követően utazik a Szentlőrinc az Atomvárosba

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Elégtételt vett, s így még nagyobb önbizalmat szerzett a Szentlőrinc labdarúgócsapata, amely egy hét szünetet követően tér vissza vasárnap 11 órakor bajnoki mérkőzésen a pályára, hogy a Paks második csapata ellen folytassa menetelését. Ugyan a másodosztályú BVSC-Zugló ellen egy nagyon hosszú és kimerítő találkozót játszott az NB III.-as gárda, most is esélyesként fut majd ki a gyepre az Atomvárosban.

A legutóbbi bajnokijukon 4–2-re intézték el a piros-feketék a riválisnak mondható Nagykanizsa együttesét, most valószínűleg azért könnyebb feladat vár majd Rétyiékre, ugyanakkor hátul nem lazíthatnak Tamás Lászlóék sem, hiszen ki tudja, ki játstik majd vissza a zöldekhez az élvonalbeli keretből. A Paks szereplése éppen ebből kifolyólag annyira változó, hiszen az egyik fordulóban még hetet lőttek, majd a következőben hatot kaptak Mohácson.

Ha már Mohács, az MTE 1888-nak is komoly kihívással kell szembenéznie vasrnap 16.00-tól. Egy olyan találkozóra utazik majd a piros-fehér gárda, amelyen szinte kötelező nyernie. No nem azért, mert annyival erősebb ellenfelénél, hanem mert a Bonyhád-Majos lehet az egyik olyan csapat, amelyet maga mögé kell utasítania, ha benn akar maradni a harmadosztályban. Ráadásul jelenleg egyenlő ponttal áll a két csapat a 10. és a 11. helyen.

A legnehezebb dolga a hétvégén mégis a PTE-PEAC-nak lesz vasárnap 16 órától, amely már négy meccse nem ünnepelhetett a bajnokságban, s így kieső helyen tanyázik. A pécsieknek ráadásul nem csak a saját rossz formájukat kell most maguk mögött hagyni, de ezt a bajnokság talán egyik legerősebb csapata, a Nagykanizsa ellen kell megtenniük. Ugyan a Kanizsa is már négyszer botlot, veresége csak Szentlőrincen volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában