Labdarúgás

2023.09.17. 09:47

Weitner Ádám érezte a futballt a levegőben, de maradt benne hiányérzet

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem tudta legyűrni a Magyar Kupában az élvonalban szereplő Újpestet a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata, de nem lehetett igazán csalódott magával a mérkőzéssel.

– Kérdezték a kollégáim, hogy érzed a levegőben a futballt, a válasz pedig, hogy természetesen igen – kezdte értékelését Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője. – Nagyon jó hangulat volt, feldobott mindenkit. Nem akartunk egy bunker focit játszani. Ez a Magyar Kupa volt, egy ünnep, őszinte futballt játszottunk. A srácok mindent megtettek, mentek előre. A különbségeket látjuk, egy nagyon jó csapattal játszottunk. Hiányérzetem abban van, hogy olyan helyeken szereztünk labdát, amire készültünk, de azt nem tudtuk lejátszani. Több lehetőségünk is lehetett volna, ha ezek a passzok sikerrel járnak. Azt be kell látni, hogy NB II.-ben ilyen könnyű gólokat nem kapunk. Megízleltük a minőségi NB I.-et, megyünk tovább!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában