Labdarúgás

2023.10.07. 12:09

Bődületes hiba miatt vették el a PVSK három pontját

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Két hete még nagy volt az öröm a PVSK labdarúgócsapatának háza táján, ugyanis hazai környezetben sikerült nyerni a Komló ellen (2–1), ráadásul hátrányból felállva, azonban becsúszott egy banális hiba.

A pécsi klub a találkozó során hatot cserélt, így már a lefújást követően is sejteni lehetett, hogy az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága kivizsgálja majd az esetet. Nos, a legfrissebb közlönyből kiderült, hogy nem úszta meg Schneider Gábor alakulata.

„A Versenybizottság a Komlói BSK Kft óvását megalapozottnak ítéli ezért a PVSK – Sport36 Komlói Bányász Vm.I. o. nagypályás férfi felnőtt bajnoki mérkőzés pályán elért eredményét (2-1) eltörli. A 3 pontot (3-0 gólkülönbséggel) a vétlen Sport36 Komlói Bányász felnőtt csapata javára igazolja. A megfizetett óvási díjat a VB visszatéríti a Komlói BSK Kft sportszervezet részére – olvasható a Versenybizottság határozatában.

Ez azt jelenti, hogy a PVSK hat forduló elteltével még mindig pont nélkül áll az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában