Labdarúgás

2023.10.20. 14:00

Felizzanak a stoplisok: tovább rohannak a baranyai csapatok

Kvanduk Bence

Fotó: Lang Róbert

Itt van az újabb lehetőség a Szentlőrinc SE labdarúgócsapatának, hogy bizonyítsa, az NB III. Dél-nyugati csoportjának legjobbja. Vasárnap 15.30-tól az MTK Budapest II. otthonában, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián megy csatába a három pontért, amivel tovább üldözheti az éllovas Iváncsát. Ugyan a tabellán jóval előrébb van a piros-fekete alakulat, mint a fővárosi kék-fehér, közel sem számíthatnak könnyű meccsre. A listavezető is csak a hajrában szerzett góllal tudta őket 2–1-re verni.

Előbb kell a csúcsra pörögnie a Mohácsi TE-nek, hiszen Péter Jószef alakulata már 13 órakor pályára lép az Érd ellen hazai környezetben. Igazi hatpontos rangadó lesz ez, hiszen a két együttes egyaránt 13 egységet szerzett eddig, azaz bármelyik sikerével végződik a meccs, az egy mérkőzés előnybe tud kerülni a másikkal szemben. A vendégek azonban már három meccse veretlenek, ami nagy magabiztosságot adhat nekik egy ilyen kiélezett összecsapáson. Ráadásul eddig kevesebb vereségük is van, mint a mohácsiaknak.

A Kardos Ernő vezette PTE-PEAC szintén délután egy órakor fut ki a gyepre, de idegenben. Igaz, nem kell sokat utaznia a szurkolóknak, hiszen a vezetőedző korábbi állomáshelyén, a Bonyhád-Majosnál igyekezhetnek újabb három pontot begyűjteni az egyetemisták. A gárda épp ebből kifolyólag extrán motivált lehet, igaz, az ellenfél is már éhezi a sikert, hiszen a legutóbbi hét meccsén nem ünnepelhetett.

A vasárnapi program: Mohács–Fehérvár II., Bonyhád-Majos (13.00), MTK II.–Szentlőrinc (15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában