Labdarúgás

2023.11.09. 09:30

Ez nagyot fog szólni: hétvégén Baranyába látogat a Trollfoci csapata

Móga Richárd

Forrás: TrollFoci facebook

Talán már nincs senki az országban, aki ne találkozott volna valamilyen úton-módon a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldallal, a Trollfocival, amely a magyar, esetenként nemzetközi futball kapcsán közöl humoros képeket és egyéb tartalmakat a közösségi médiában. 

Örülhetnek a baranyai labdarúgás szerelmesei is, ugyanis mint kiderült, a népszerű csapat az őszi túrája során Villányba is ellátogat, méghozzá november 12-én, mikoris a Nagykozár lesz az ellenfél. Kósa Zoltán legénysége vezeti az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokságot. Ráadásul most igencsak sikerre éhes a brigád, ugyanis nagy meglepetésre a legutóbbi körben kikapott a sereghajtó PVSK vendégeként. Így tehát az sem kizárt, hogy egy közönségszórakoztató találkozót láthatnak majd a kilátogató szurkolók. 

Mindenesetre a vendégek érkezésével a jó hangulat garantált, így érdemes lesz feljegyezni a dátumot a naptárakba, független attól, hogy az időjárás-előrejelzés nem túl biztató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában