Vízilabda

2023.11.25. 20:19

Rosszul jött ki a Vasút a vízi ütközetből

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Elvesztette egri rangadóját is a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az OB I.-ben. A 12. fordulóban a közvetlen a pécsiek előtt álló Egerrel óriási csatát vívtak Lajkóék, csak úgy potyogtak mindkét oldalon a gólok, s ugyan el tudott lépni bizonyos időszakokra a vendég gárda is, a legfontosabb pillanatra elfáradt a Vasút, s így a hazaiak egygólos sikert ünnepelhettek.

Tigra-ZF-Eger–PVSK-Mecsek Füszért 13–12 (4–4, 4–4, 3–3, 2–1)
Férfivízilabda-OB I., 12. forduló. Eger, 150 néző. V.: Ifj. Kenéz Gy., Tordai G.
EGER: Krémer – Spitz, Krijestorac 1, Biros S. 1, Sári, DÓCZI M. 3, RÁDLI 5. Csere: Borbély (kapus), MURISICS 2, Sudár, Gólya 1, Rustamov, Mészáros B., Bukta M. Edző: Tóth Kálmán.
PÉCS: Gelencsér – Pellei K. 1, LAJKÓ 4, Vogel S. 1, Reisz, Kereszturi 1, Kolozsi 1. Csere: Vidovonyecz, SZABÓ G. 3, Némethy, Kókai 1, Pónya, . Maser (kapus), Edző: Zlatko Rakonjac.
Emberelőny-kihasználás: 13/4, ill. 14/6.
Kettős emberelőnyből: 1/1, ill. 0.
Gól - ötméteresből: 3/3, ill. 1/1.
Kipontozódott: Sári (13.), Gólya (20.), Pónya (27.), Biros S. (29.), Lajkó (32.).
Kiállítva (végleg cserével): Kolozsi (30.).
Zlatko Rakonjac: – Igazi vízi ütközet volt, amely számunkra kaotikusan kezdődött! Az Eger center centrikus játékát nehezen tudtuk semlegesíteni. A harmadik negyedben hiába vezettünk már két góllal a zárójátékrészben sorozatban rossz megoldásokat választottunk. Fizikálisan még sokat kell dolgoznunk a téli két és fél hónapos szünetben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában