Kosárlabda

2023.11.30. 11:01

„Valószínűleg azt hittük, a mérkőzés már azelőtt véget ért, hogy elkezdődött volna”

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata behúzta utolsó csoportmeccsét is az idei Európa Kupában, azonban a második pozíció még nem biztos, hiszen csütörtök este még a csoport két másik együttes megmérkőzik egymással. Ha érvényesül ott a papírforma, akkor a baranyai klub másodikként jut tovább csoportjából, ellenkező esetben pedig harmadikként. Egy szó, mint száz: a Pécs ellenfelére vár a legjobb harminckettő között.

Jovan Gorec, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője: – Rosszul játszottunk, valószínűleg azt hittük, a mérkőzés már azelőtt véget ért, hogy elkezdődött volna. Azt vártuk, hogy hasonló meccset játszunk majd, mint Dubrovnikban, de az ellenfél ezúttal sokkal jobban teljesített, és beesett néhány dobása, ami a múltkor kimaradt. Bár már korábban kvalifikáltuk magunkat a rájátszásra, de nem fogtuk fel, hogy a munkát így is el kell végeznünk. Dolgozni fogunk a hibák kijavításán, de sok időnk nem lesz rá, hiszen hétvégén jön a folytatás.

Nadija Smailbegovic, az NKA Universitas Pécs kiválósága: – Nem úgy teljesítettünk, ahogy kellett volna. Nehéz hét áll mögöttünk, de ez nem lehet kifogás. Pont a mai meccsen volt nagy szükség a koncentrációnkra, ami ezúttal hiányzott. Ennél jobban kell játszanunk a későbbiekben, nagyobb összpontosítással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában