Labdarúgás

2023.12.27. 11:00

Eldőlt két kulcsjátékos sorsa Kozármislenyben

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem tétlenkedtek a HR-Rent Kozármisleny elöljárói a karácsonyt megelőző napokban sem, s így december 23-án bejelenthették azt a hírt, ami sok szurkoló arcára csalt mosolyt az ünnep alatt: két kulcsember, köztük az NB II. gólkirályjelöltje is marad az egyesület kötelékében. Név szerint Kirchner Krisztián és Turi Tamás szignózták az új szerződésüket, amely 2025. június 30-ig szól a klub tájékoztatása szerint. 

A kék-fehéreket hosszú évek óta szolgáló két labdarúgó ebben az idényben is bizonyította kiváló kvalitásait az egész országot megdöbbentő remek széria alatt. Kirchner nem csak tizenegy góljával lendítette előre a csapat szekerét, de háromszor társait is kiszolgálta, így az együttesnél a kanadai táblázatot is vezeti Vajda Roland előtt. 

Turinak sem kell szégyenkeznie ezen a téren, hiszen szélső védőként már ő is kettő, igen fontos találatnál tart három gólpassza mellett, s természetesen mindezt fontos belépőkkel, szerelésekkel is megfejelte a pálya másik oldalán. 

Persze változások is lesznek a klub életében télen. Azt már korábban bejelentette az együttes, hogy Barkóczi Benedek visszatér az MTK-hoz, Megyeri Gábor pedig a Kazincbarcikához, valamint a nyáron visszatérő Nagy Krisztián szabadon igazolhatóvá vált. Barkóczi összesen négyszer kapott lehetőséget, háromszor kezdőként, Megyeri egyetlen kupatalálkozón játszott, míg Nagy két bajnokin kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában