Judo

2024.01.29. 12:29

Az elődöntőben összecsaptak a baranyai cselgáncsozók

Kvanduk Bence

Forrás: Romváry Attila

Három baranyai egyesület is képviseltette magát az év első cselgáncs versenyén az UTE csarnokban. Felnőtt és junior országos rangsorversenyen ráadásul két súlycsoportban össze is futottak egymással.

Egyfelől a férfiak 100 kilogrammos súlycsoportjának elődöntőjében mérte össze erejét Kárpáti Gábor (Virradat SE) és Kenderesi Péter (PVSK). A csatából végül előbbi jött ki győztesen, így döntőzhetett. Ott a budaörsi Ohát Zalán jobbnak bizonyult. A bronzmeccsen a Vasút tehetsége nyert, így harmadik lett.
Emellett a nők 57 kilogrammos versenyében a siklósi Szász Hanna és a PVSK-s Máj Veronika mérkőzött meg már az első körben. Itt Szász nyert, de végül mindkettejük a harmadik helyen zárt, hiszen Máj is felküzdötte magát a vigaszágon a bronzmeccsig.

A PVSK-tól Horváth Dorina is összehozott egy bronzot, míg Takács Sára az ötödik helyen végzett. Kosztor-Nemes Marcell számára most a 16 közé jutás nem sikerült.

A Virradat SE eredménye

2. hely: Kárpáti Gábor (100 kilogramm).

A PVSK eredményei

3. hely: Kenderesi Péter (100 kg), Horváth Dorina Anna (78 kg), Máj Veronika (57 kg).
5. hely: Takács Sára (63 kg).

A Siklós SE eredménye

3. hely: Szász Hanna (57 kilogramm).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában