Labdarúgás

2024.01.14. 20:30

Ez még gombócból is sok: nyolcat hintett a Villány, hetet a Kétújfalu

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Mint arról már korábban beszámoltunk, hétgólos őrülettel rajtolt a Baranya Vármegyei Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság idei kiírása, köszönhetően a Siklós és az Ócsárd kiváló teljesítményének.

Na de a vasárnapi játéknap is igencsak eseménydúsan és gólzáporosan alakult, ugyanis a hét találkozón összesen huszonhét találat esett. Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság idén összesen harmincnyolc együttes részvételével szervezi meg a sorozatot, amely már hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Hat műfüves nagypályán – Mohács, Komló, Kozármisleny, Sellye, PMFC Stadion, Id. Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpont – pattog majd a labda, ezzel is segítve az egyesületek téli felkészítését.

A hétvégén a Vármegyei I.-II. o. alakulatok léptek pályára, a Vármegyei III. o. egyesületek számára pedig egy héttel később,  január 20-21-én rajtol az esemény.

Szombati mérkőzés eredménye: Siklós–Ócsárd 4–3.
Vasárnapi eredmények: Villány–Beremend 8–2, PTE PEAC II.–Harkány 4–0, Bóly–Somberek 2–1, Boda-Diana–Töttös 2–1, Kétújfalu–Sellye 7–0, Lovászhetény-Pécsvárad–Véménd 5–1, Szajk–Himesháza 2–2.
Hátralévő mérkőzés a fordulóból (01.17.): Nagykozár–Komló II. (18.00).

Góllövőlista állása
3 gólos: Jenei Bálint (Lovászhetény-Pécsvárad KFT)
2 gólos: Cikora Attila (Szajki SE), Kelemen Ferenc (Lovászhetény-Pécsvárad KFT), Kovács Kristóf (Villány TC), Meglicser Erik István (Kétújfalui SE), Varga Zoltán (Kétújfalui SE), Wiesner Szabolcs (Villány TC).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában