Labdarúgás

2024.01.08. 20:30

Íme a küzdelmes vármegye egyes csaták képekben – (GALÉRIA)

Sokan félve várták az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság 2023/24-es pontvadászatát, hiszen amíg a tavalyi idényben tizennégy, addig ezúttal csupán nyolc együttes állt rajthoz.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Igaz, a PVSK finoman szólva is beragadt az elején, de a őszi szezon végére kezdte elkapni a fonalat Schneider Gábor legénysége. Na de ha az alakulat jó teljesítményéről nem is lehetett mindig beszélni, akkor a pécsi tréner kerülhetett főszerepbe. 

A Nagykozár stílusosan megvárta, míg nyer egy meccset, majd elköszönt Sütő Szabolcstól. A döntést a mai napig meg lehet kérdőjelezni, hiszen Takács Lajos vezényletével mindössze öt pontot gyűjtött a klub – igaz, kettővel többet mint elődje. Egervári Sándor szavait idézve: „Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.” 

A PTE PEAC II. sokszor nem volt könnyű helyzetben, ráadásul bosszankodhatnak a drukkerek, hiszen sokszor a véghajrában bukott értékes pontokat Molnár Gábor együttese, de reálisan nézve a negyedik helyet el lehet csípni a szezon végén. 

A Siklós szereplése mindenkit meglephetett, a legfőbb kérdés, hogy kitart-e a végégig ez a szép menetelés. A Komló olykor nagy bravúrt is elkönyvelhetett, de fájó vereségekből sem volt hiány. 

A Bóly nagyon egyben van, a középmezőnyben tanyázó csapatoknál jobban szerepel, kérdés az, hogy sikerülhet-e meglepni a két éllovast. A Lovászhetény–Pécsvárad és a Villány csatái emlékezetesek maradnak, a szurkolók nagy örömére pedig még két felvonást láthatunk a tavasz során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában