Labdarúgás

2024.01.09. 13:00

A PMFC korábbi edzőjével erősíti stábját Márton Gábor

Kvanduk Bence

Fotó: Szabó Miklós

Két baranyai sportemberrel erősíthet a Zalaegerszegi TE NB I.-es csapatának vezetőedzője, a pécsi ikon, Márton Gábor. 

Egyfelől a stábjába szerzett segítséget, a korábban a PMFC-t a harmadosztályból az NB II.-be vezető, legutóbb a Tiszakécskét irányító Vas László csatlakozott hozzá. Ő Pisont Istvánnal együtt látja majd el az asszisztens edzői feladatokat. Korábban az U21-es válogatottnál Gera Zoltán, illetve a Diósgyőrnél Bódog Tamás mellett az NB I.-ben is szerzett tapasztalatokat a pro licences tréner.

Emellett sajtóinformációk szerint a Ferencváros mohácsi születésű tehetségét, Vogyicska Balázst is a zalaiakhoz csábítaná a szakvezető. A legutóbb a Soroksárban szereplő támadóval tavasszal még együtt dolgozott Márton, hiszen akkor a Kozármislenyben szerepelt kölcsönben. A zalai kék-fehérek megvásárolhatták a tehetséges focista játékjogát, így akár már a téli átigazolási időszakban a ZTE-hez kerülhet. A 20 éves támadó ebben az idényben 10 bajnokin kapott lehetőséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában