Labdarúgás

2024.02.03. 08:50

Kerepelőket készíteni, tovább zakatol a népszerű kupasorozat

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Tovább zakatol a népszerű kupasorozat, ugyanis a hétvégén a tervek szerint tizenkilenc összecsapást rendeznek meg a Téli Műfüves bajnokság keretein belül.

Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága idén összesen harmincnyolc együttes részvételével szervezi meg a sorozatot, amely már hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Hat műfüves nagypályán – Mohács, Komló, Kozármisleny, Sellye, PMFC Stadion, Id. Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpont – pattog a labda, ezzel is segítve az egyesületek téli felkészítését.

A gólcsapok már korábban is kinyíltak, az időjárási előrejelzések szerint pedig fagyoskodnunk sem kell, tehát érdemes kerepelőt ragadni, és kimenni buzdítani kedvenceinket.

Szombatra tervezett mérkőzések: Beremend–Somberek, Ócsárd–Siklós, Kökény–Bányász, (mindhárom 13.00), Nagykozár–Lovászhetény-Pécsvárad, Palotabozsok–Olasz, (mindkettő 14.45), Boda-Diana–Töttös, 15.00, PTE PEAC II.–Kétújfalu, 16.30.
Vasárnapra tervezett mérkőzések: Villány–Bóly, 10.45, Szajk–Himesháza, Harkány–Sellye, Hosszúhetény–Baksa, (mindhárom 12.45), Komló II.–Véménd, 13.00. Kölked–Lippó, 09.00, Újpetre–Egerág, Szalánta–Gyód, Vajszló–Mozsgó, (mindhárom 11.00), Görcsönydoboka–Borjád, 12.30, Misinai Sasok–Szársomlyó, Pellérd–Bogád, (mindkettő 14.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában