Futsal

2024.03.27. 10:03

Elérte őket a kiesés szele, de közben négyes döntőért játszhatnak

Móga Richárd

Forrás: PTE PEAC Futsal

Hat alsóházas bajnokit követően még kiesőzónában van a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata, de ezúttal egy másik fronton, a Magyar Kupa negyeddöntőjében lehet bizonyítani, ami sikertől függetlenül új impulzust adhat az együttesnek.

Persze nem feltartott kézzel várja Élő Tibor legénysége a Veszprém elleni kupameccset, sőt, elég elszánt a pécsi alakulat ahhoz, hogy meglepetést okozzon. Igaz, ehhez majd a visszavágón, idegenben is jól kell teljesíteni, de előbb még otthon kellene maradandót alkotni szerdán este 19 órától.

– Tisztában vagyunk a veszprémi csapat képességeivel – kezdte nyilatkozatát Wilkesz Edward, a PTE-PEAC hálóőre. – Komoly játékerőt képviselnek, ez megmutatkozott az idei két egymás elleni mérkőzésünkön is, tehát nem is olyan meglepő, hogy évek óta a felsőházban mérettethetik meg magukat. Mindenesetre szeretnénk még menetelni a kupában, és az első találkozón, hazai közönség előtt képesek lehetünk jó játékkal számunkra kedvező eredményt elérni.

A negyeddöntő további mérkőzései: DEAC–Haladás, Tiszaföldvár–Maglód, Újpest–Berettyóújfalu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában