Futsal

2024.03.24. 11:02

Nem jó, de nem is tragikus a PTE-PEAC helyzete

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Tízgólos mérkőzésen kapott ki az alsóház listavezetőjének, a Nyírbátor otthonában a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata, de nincs ok a szégyenkezésre.

A rájátszás ezen szakaszában már minden egyes pont nagyon komoly értékkel bír, így ugyan kissé fájó lehet, hogy kétszer is egyenlített a pécsi klub, mégis vereség lett a vége, de a második félidei teljesítményre lehet építeni a hátralévő időszakban.

A szintén kiesés elől menekülő Magyar Futsal Akadémia ebben a fordulóban hétfőn este mérkőzik meg az Újpest ellen hazai környezetben, s egy esetleges három ponttal megelőzné a baranyai együttest, tehát a PTE-PEAC a piros vonal alá kerülhet.

Ami a pontvadászatot illeti, lehet egyet szusszanni, de egy másik fronton komoly feladat vár Élő Tibor legénységére, ugyanis 27-én a Veszprém ellen lehet bizonyítani hazai környezetben a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán, majd április 3-án jön a visszavágó. 

Nyírbátor–PTE-PEAC 6–4 (5–2)
Férfi Futsal NB I., Alsóház, hatodik forduló. Nyírbátor. Vezette: Forgács, Szabó P., Vilmányi. Nyírbátori SC: Bazsányi – Szentes, Diboune, Orosz, Csoma. Cserék: Tóth M., Szabó S., Sánta, Karácsony, Csorvási, Molnár Sz., Szucsányi. Vezetőedző: Elek Gergő. PTE-PEAC: Molnár M. – Bálint G., Molnár Cs., Nospak, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Pápai, Palvek, Tóth M., Koller, Koronics, Forró, Bartal. Vezetőedző: Élő Tibor.
Gólszerzők: Szabó S. (7., 14., 20.), Orosz (9., 38.), Szentes (17.), illetve Vénosz (7., 40.), Forró (13.), Bartal (24.).
Ez következik (03.27.): PTE-PEAC–Veszprém (19.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában