Röplabda

2024.03.21. 12:01

Hétvégén kezdenek a fiúk, míg a női röplabdázók már féltávnál vannak

Móga Richárd

Forrás: PTE - PEAC Röplabda Szakosztály

A hétvégén kezdi meg a dobogós helyekért folytatott rájátszást az NB II.-ben vitézkedő PTE-PEAC férfiröplabda-csapata, méghozzá szombaton 11 órától, hazai környezetben az UNI Győr-SZESE ellen, majd órákkal később jön a legfőbb bajnokaspiráns elleni megmérettetés.

A Szolnokkal kiegészülő hármasból a pécsi klubnak van a legkevesebb esélye a végső sikerrel, legalábbis az alapszakaszban elért eredmények alapján, ugyanis hibátlan mérleggel a Szolnok végzett az élen, a Győr lett a második, és két ponttal lemaradva a PTE-PEAC harmadikként zárt.

Ami a folytatást illeti, április 14-én majd Győrben, április 28-án pedig Szolnokon lehet maradandót alkotni.

A PTE-PEAC-A női NB II.-es röplabdacsapata négy rájátszásbéli ütközeten már túl van, és csak egyet veszített el, így az NB II. Alsóház Közép-csoportjában második jelenleg. Március 24-én az Emericus vendégeként lehet tovább gyarapítani a pontokat, de még meg kell majd küzdeni a Közgáz SC, a Palota RSC, valamint a Kistext ellen is.

Forrás: PTE - PEAC Röplabda Szakosztály

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában