Futóverseny

2024.03.07. 12:00

Vasárnap újra elrajtol a Pécs–Harkány

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A vármegye talán egyik leginkább várt sporteseménye évről évre a Pécs–Harkány futóverseny, amelynek ebben az esztendőben a 40. alkalommal vághatnak majd neki a sportolni vágyók. Ráadásul az elmúlt három év címvédőjével, Lomb Ádámmal is újra összemérhetik tempójukat ezen a vasárnapon 11 órától. 

Freier Balázs főszervező tájékoztatása szerint eddig összesen 110 csapat és 350 egyéni előnevezője van a 25,6 kilométeres megmérettetésnek. 

Idén az 1–3. helyezettek pénzdíjban részesülnek, az abszolút váltó első három helyezettjei sportszervásárlási utalványt nyernek, a céges váltók ajándékcsomagot kapnak, az abszolút egyéni 4–6. helyezettek, a családi váltók és a korosztályok 1–3. helyezettjei pedig szép serlegekkel gazdagodnak. 

A versennyel kapcsolatos további információkat a pvsk.hu honlapon találhatnak az érdeklődők, illetve a Facebookon a Pécs–Harkány Országúti Futóverseny PVSK csoportban szerezhetnek be. 

Nevezni még a rendezvény napján 8 órától 10-ig is lehet a PVSK Verseny utcai sportcsarnokában. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában