Labdarúgás

2024.04.01. 10:10

Aczél: ilyen második félidőt nem lehet produkálni

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem úgy alakult a baranyai rangadó a labdarúgó NB II. 26. fordulójában, mint azt a HR-Rent Kozármisleny, plne azt követően, hogy a második percben vezetést szerzett. Végül a kék-fehéreknek osztozkodnia kellett a PMFC-vel.

– Az első félidőt nagyon jól kezdtük, és az első játékrészben jól futballoztunk – értékelt Aczél Zoltán, a Misleny vezetőedzője. – Nem túlzok, ha negyed óra után 3 góllal kellett volna vezetnünk. De a „kellett” nem játszik, sajnos nem rúgtuk be a helyzeteinket, vagy amikor védelem mögé kerültünk a széleken, pontatlanok voltak a visszapasszaink. A mérkőzés ezen szakaszában nagyon domináltunk. Sajnos az ellenfél pontrúgásainál felháborító, hogy milyen hibákat követtünk el. Felkészültünk ezekre a pontrúgásokra, de ilyen nincs, amit mi ott csináltunk! Persze ez ok-okozat, mert a pontrúgás előtt nagyképűen külsőzgettünk. Egy labdabirtokló, jól futballozó csapatnak végig koncentráltnak kell lennie. A második félidő 35 percig számomra teljesen érthetetlen. Lézengő emberek, rosszul beálló cserék. Amennyivel jobbak voltunk az első félidőben, a második félidőben annyival jobb volt a Pécs, és 35 perc alatt ki is végezhettek volna minket. A kiállítás után megint elkezdtünk futballozni, és a találkozó végén két 100 százalékos helyzetet hagytunk ki. A két félidő alapján úgy gondolom igazságos eredmény született. Köszönöm a játékosaim munkáját, de haragszom rájuk, mert ilyen második félidőt nem lehet produkálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában