Labdarúgás

2024.04.20. 18:49

Nagyot csattant: egy ötössel küldte haza ellenfelét a Lovászhetény-Pécsvárad

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Nem kellet megküzdeniük szombaton a bőség zavarával a vármegye egyes labdarúgás szerelmeseinek, ugyanis csak Lovászhetényben indult útjára a labda az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság keretein belül. A Lovászhetény-Pécsvárad reális célja idén az ezüstérem megszerzése lehet, míg a Komló valószínűleg nem tett le az ötödik pozícióról.

Ennek fényében kemény ütközetre lehetett számítani, még akkor is, ha a házigazda csupán egy játékost tudott leültetni a kispadra. Ezzel szemben a túloldalon hét opciója is volt Turi Zsoltnak, ami azért ezen a szinten komoly előnyt jelent. Mindenesetre a házigazda gyakorlatilag már az első játékrészben eldöntötte a párharcot, így a véghajrában történt gólváltás sem volt különösebb hatással az összecsapásra.

Lovászhetény-Pécsvárad–Komló 5–1 (3–0)
Lovászhetény. Vezette: Laki (Pap T., László J.). Lovászhetény-Pécsvárad KFT: Matesz – Németh A., Tóth M., Fiáth, Bozó – Juhász L., Kovács A., Szaniszló (Dorn, 80.), Reith – Szentes, Kelemen F. Vezetőedző: Varga László. Sport36 Komlói Bányász: Lesnyik (Opauszki, szünetben) – Szücs B., Vajk, Kulcsár G., Blész (Fábos, 78.) – Kirch, Illés Sz., Jégl (Szatmári, 63.)., Bognár B. – Városi, Tóth A. (Novák B., 72.). Vezetőedző: Turi Zsolt.
Gólszerzők: Reith (7., 26.), Németh A. (36.), Kelemen F. (84.), Kovács A. (90.), illetve Szatmári (86.).

Vasárnapi mérkőzések: Bóly–PVSK, Nagykozár–Siklós, (mindkettő 16.30), Villány–PTE PEAC II., (17.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában