kézilabda

2018.01.18. 12:30

Érmet szeretnének a szentlőrinci kézisek

Új edzővel készül a tavaszi szezonra a Szentlőrinc női kézilabdacsapata. A bajnoki címvédőt Tóth Dávid irányítja majd, aki legutóbb a Sellye együttesénél dolgozott.

K. Mayer A.

– Nem ismeretlen számunkra, mivel bíróként több mérkőzésünket is vezette, és „ellenfélként” is találkoztunk vele a pályán, mint a sellyei csapat edzője – fogalmazott Bödő Edina Ildikó, a Szentlőrinc szakosztályvezetője. – Eddig játékos-edzővel próbáltuk megoldani, de ez nem volt optimális: nehéz mindkét feladatot ellátni egy játékos számára, ezért változtattunk. Bízunk benne, hogy a szakmai tudásának köszönhetően közösen újra fel tudjuk építeni a csapatot, hiszen a sérültek helyére újak érkeztek. A lányok motiváltak, célunk az, hogy tavasszal minél több mérkőzést nyerjünk meg, s hogy ennek köszönhetően fellépjünk a dobogóra. A korábbi szakosztályvezetőnk, Szadai Imre sajnos nemrég elhunyt, ezért a csapat a tavaszi győzelmeit az ő emlékének ajánlja.

A szentlőrinciek nyolc ponttal jelenleg a hatodik helyen állnak a megyebajnoki tabellán, ám a dobogó egyáltalán nincs elérhetetlen távolságban, a harmadik helyezett Hosszúheténynek ugyanis tizenegy pontja van, s a második Pécsváradnak is csak tizenkettő. Ugyanakkor nehezíti a dolgukat, hogy ezzel a két csapattal idegenben játszanak, vagyis nincs könnyű dolguk – az éllovas (és hibátlan) Kozármisleny juniort viszont ők fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában