Labdarúgás

2018.09.23. 09:31

Hét gólt lőtt a Pécsvárad a villányiak kapujába

A Gienger Megyei I. osztály hatodik fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombat délután. Pontosabban csak rendeztek volna, a Szászvár–Szederkény találkozó ugyanis elmaradt. A szederkényiek közösségi oldalukon azt közölték, hogy a szászváriakat sújtó sérüléshullám miatt...

Szakács Miklós

A többi pályán azért szerencsére volt elég egészséges játékos. A Pécsvárad a Villányt fogadta, és nem a címvédő nem bizonyult kedves vendéglátónak, berámolt ugyanis egy hetest a villányiaknak.

A PVSK a Komlóval vívott nagy csatát, amely az utolsó percekig úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul. A legvégén azonban jött a pécsiek támadója, Edouard Ndjodo, aki bevette a komlói kaput, így nyert a PVSK. A Mohács hazai pályán fogadta az eddig pont nélkül álló Szentlőrinc II.-t. Nos, utólag már tudjuk, ez a találkozó hozott igazi meglepetést, a lőrinciek ugyanis 2-1-re legyőzték a Duna-partiakat.

Megye I., 6. forduló

Pécsvárad–Villány 7-1 (4-1)

Gólok: Krapecz (4., 57.), Spannenberger M. (18.), Szentes (21.), Bozó (42.), Bodor (46.), Bartal (47.), ill. Stefán (36.).

PVSK–Komló 1-0 (0-0)

Gól: Ndjodo (88.).

Mohács–Szentlőrinc II. 1-2 (0-1)

Gólok: Spannenberger J. (87.), ill. Németh Á. (45.), Kutor (90.).

Egy osztállyal lejjebb a listavezető Palotabozsok elveszítette eddigi száz százalékos mérlegét, a Somberek otthonában csak egy pontot tudott szerezni.

Megye II.

Somberek–Palotabozsok 1-1 (1-0)

Gólok: Péter J. (41.), ill. Mester (62.).

Képünk a Pécsvárad egy korábbi mérkőzésén készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában