tollaslabda

2018.04.24. 15:00

Pécsiek indulnak a tollaslabda-Eb-n

Női és férfi egyesben, valamint női párosban lesznek érdekeltek a magyarok a kedden kezdődő tollaslabda Európa-bajnokságon a spanyolországi Huelvában. Az Eb-n résztvevő négy sportolónk közül hárman is a pécsi Multi Alarm SE igazolt versenyzői, de a negyedik is Pécs felé kacsintgat már.

Horváth L.

Krausz Gergely az olasz bajnok, a világranglistán huszonegy hellyel előrébb rangsorolt Rosario Maddaloni ellen kezdi meg szereplését a legjobb harminckettő közé jutásért ma a kontinenstornán.

Ugyanezen a napon rajtolnak el a női egyéni küzdelmek is, Kőrösi Ágnes a legutóbbi két olimpián szerepelt, belga színekben rajthoz álló Lianne Tannal mérkőzik majd meg – biztos nem lesz könnyű dolga Kőrösinek. Szerdán a világranglistán jelenleg a 138. helyen álló Bukoviczki Nikoletta, Gonda Daniella (utóbbi egyedül a más klubbeli, de a következő idényben leigazolja a MASE, szeptember óta már Pécsett edz) duó is bemutatkozik a kontinenstornán, ellenfelük egy svéd kettős lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában