Ki Egri Gábor?

2022.11.23. 12:48

Luxusautókkal száguldozik, közben az üzemanyagárakért aggódik a milliárdos benzinkirály

Magamutogató milliárdosként jellemezték az Origo forrásai Egri Gábort, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnökét, aki szereti, ha benzinkirálynak szólítják. Egri Gábor rendszeresen aggódik a hazai üzemanyagellátásért, közben azonban luxusautókkal száguldozva égeti a benzint – derül ki az Origo cikkéből.

Forrás: Origo

Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke mostanában rendszeresen aggódik a hazai üzemanyagellátásért – sokak szerint a baloldal által diktált szöveget felmondva.

Legfőbb gondja az, akárcsak a baloldali politikusoké, hogy a benzin és gázolaj ára nem lehet magasabb 480 forintnál.

Egri egyik McLarenje
Forrás: Origo

A portál szerint Egri már odáig elment, hogy a benzinársapka miatt megjósolta Magyarország üzemanyag-ellátásának teljes összeomlását. Mindeközben ideje nagy részét nem Magyarországon, hanem Szlovákiában tölti, ahova vállalkozásai nagy részét bejegyezték. Itteni rendszámmal látta el több tucatnyi(!), százmilliókat(!) érő luxusautóját. Magyarországon is provokatív módon, szinte kizárólag Nyitrán regisztrált, ritkaságszámba menő, egy-egy értékesebb ház értékével felérő kocsikkal közlekedik.

Így gazdagodhatott meg Egri Gábor

A szigorú névtelenséget kérő nyilatkozók agresszíven nyomuló milliárdosként jellemzik Egrit, akiről néhány éve a Magyar Narancs ezt írta:

Vegyi áruk szállításából és műtrágya előállításából gazdagodott meg Egri Gábor, aki egy 2013-as napi.hu cikkben már 6,7 milliárdos becsült vagyonnal szerepelt a száz leggazdagabb magyar listáján. Egrié sok minden egyéb mellett a közvetlenül a partra épült 63 szobás Holiday Beach Budapest Wellness and Conference Hotel, amely a honlapján Budapest egyetlen hajó formájú szállodájaként, egyhektáros parkkal, fűtött élményfürdővel hirdeti magát. A szálloda sajtóinformációk szerint 2,4 milliárdos beruházással épült fel.

Egri az utóbbi néhány évben benzinkutakkal szórta meg nemcsak Magyarországot, de a környező országokat is, mindenekelőtt Szlovákiát. Épített kutat például Kaposváron, Dunaújvárosban, Szegeden és Tökölön is. De övé a szlovén határ közelében található muraszemenyei kút is, kamionparkolóval és étteremmel.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában