Az Igazság órája

2023.10.07. 10:36

Gyurcsány olyan az ellenzéknek, mint a Sztálin szobor (videó)

Van, aki fél tőle, van, aki rajongja, van, aki kerülgeti, ledönteni mégsem merik. Így előbb-utóbb le fog nyelni mindenkit.

MW

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke politikai évadnyitó beszédet mond a párt rendezvényén a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben 2023. szeptember 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Egészen bizarr, ugyanakkor páratlan politikai teljesítmény, hogy Gyurcsány Ferenc (ez a végtelenül unszimpatikus és kártékony figura) több, mint 20 éve ott van a baloldal legfontosabb vezető között – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Koskovics Zoltán. 

A központ geopolitikai elemzője hangsúlyozta: 

az elmúlt több, mint 10 évben a DK elnöke vezette és vezeti azt a baloldalt, amelyik majdnem annyira gyűlöli Gyurcsány Ferencet, mint a kormánypárti szavazók. Ez párját ritkító politikai teljesítmény. 

Kobza Miklós, az Alapjogokért Központ kreatív vezetője szerint Gyurcsány kicsit olyan az ellenzéknek, mint a Sztálin-szobor, van, aki félve nézegeti, van, aki kerülgeti, van aki gyűlöli, és van egy klikk, aki rajongja, ő meg ott áll a talpazatán. Hogy mikor fog ledőlni, azt nem tudni, de az biztos, hogy mint a Kisgömböc, most vadászni indult. Előbb-utóbb le fogja tuszkolni a sok kis maradék baloldali pártot. Meg fogja valósítani, hogy egy nagy demokrata párt álljon szembe a jól szerevezett és egységes jobboldallal. 

Koskovics Zoltán kitért arra is, hogy hétfőn tartják az Izrael Barátai Európai Csúcstalálkozót Budapesten az Alapjogokért Központ szervezésében. Magyarország és Izrael között kimondottan jó a kapcsolat. A közel-keleti ország a világ egyik legfejlettebb védelmi iparával rendelkezik, ezért is fontos vele az együttműködés. Kobza Miklós kifejtette: a progresszív baloldal újracsomagolta az antiszemitizmust, a zsidó embereket ért inzultusok mindennaposak Nyugat-Európában. 

Az Igazság óráját itt nézhetik meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában