olvasói levél

2018.08.16. 12:55

Drogosok veszélyeztetnek

Olvasónk véleménye szerint Pécsett, a Lánc utca illetve Búza tér környékén rendszeresen látni bódult állapotban lévő fiatalokat.

bama.hu

Az EKF városrész egyik megszépülő köztere a Király Ház előtti terület

Az elmúlt hetekben feltűnt, hogy a Lánc utcai rendelőintézet, a Búza tér, a 48-as tér, a Tudásközpont, a Kodály Központ környékén, a mögöttük lévő részeken, valamint a Balokány liget által határolt területen napi rendszerességgel találkozom teljesen tudattalan állapotban lévő drogos fiatalokkal. Ülnek, fekszenek, zombi módjára tántorognak. Rossz nézni őket. A tegnapi napon a fiúk mellett már egy kislányt is láttam. Koszosak, ápolatlanok, lelakottak. Van köztük fehér és barna bőrű egyaránt. Valahol szánni valóak, ugyanakkor a járulékos bűncselekmények miatt nyilvánvaló, hogy veszélyeztetik a terület közrendjét, közbiztonságát.

Az eddigi „rekord” egy vasárnap délutáni alkalom volt, amikor a fentiekben leírt területen összesen tizenkét bódult állapotban lévő fiatalt számoltam össze. Csodálkozom, hogy az arra illetékeseknek miért nem tűnik fel a dolog. Rendet kellene csinálni! Ráadásul a közelben ott a rendőrkapitányság! Persze ha mégis feltűnt a hatóságoknak is a probléma, akkor csak morogtam egy sort.

(dr. F. L.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!