postabontás

2019.01.01. 17:00

Vaksötétben futunk Tüskésréten – írja olvasónk

Rendszeresen járok futni, a hétvégén, gondoltam a szokásos távot Tüskésréten teszem meg, a tó körüli futópályán – írja olvasónk.

bama.hu

Régen jártam már ott – odaérve örömmel konstatáltam, hogy közkedvelt a szabadidőpark, hisz a sötétedés körüli időszakban is sok autó állt a parkolóban. Gyerekek, felnőttek egyaránt sportoltak, játszottak – kis idő elteltével a szinte teljes sötétségben. Miközben a köröket róttam, nem számoltam meg, hogy hány lámpa nem világít, az viszont feltűnt – sőt kifejezetten zavaró volt – hogy egyes szakaszokon három egymás melletti világítótest se működik. Tök sötétben futnak az emberek, ami igencsak balesetveszélyes. A szabadtéri kondiparkban is láttam egy alak körvonalait – teljes sötétségben nyújtott. Lehet, hogy az üzemeltető arra számít, hogy aki a vaksötétben tényleg nem lát, az majd a parkolóban hagyott autóján bekapcsolja a fényszórót, és azzal világít. Ennél talán valamivel barátságosabb lenne, ha a lámpákat mihamarabb megjavítanák!

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában