Postabontás

2022.09.03. 08:20

Ingyenes a diridári a Csontváryn - bosszankodik olvasónk

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Felfoghatatlan, hogy a Csontváry utcai buszmegálló környékén évek óta miért képtelen rendet tenni az illetékes hatóság! Pedig a köztéri kamera pont ott van a sarkon, alig 20 méterre! 

A buszmegálló és a szupermarket között, a pergola alatti padok használhatatlanok, és nem azért, mert régiek lennének, hanem mert folyamatosan lumpen alakok fetrengenek rajtuk, illuminált állapotban. Kisdolgukat, illetve, ha túl sokat isznak, akkor a „rókakomát” is a pergola mögötti bokrok és az üzlet között engedik szabadjára.

Amikor az ember egy csomagot szeretne feladni, vagy átvenni az ott lévő csomagautomatából, győz előtte mély levegőt venni, mert olyan penetráns bűz gőzölög ki onnan, ebben a „kellemes” melegben. Miközben persze az ott ücsörgők bámulnak üveges tekintettel.

A minap délelőtt úgy ment a dáridó, hogy még Lagzi Lajcsi is megirigyelte volna: négy – már nem szomjas – személy (nők és férfiak) a padon bömböltette a zenét, miközben társukat biztatták nem éppen szalonképes kifejezésekkel, aki a párakapu alatt, félmeztelenül mosakodott és táncolt. Mint aki otthon, a zuhany alatt áll – de legalább a hónalj stb., minden meg lett mosva. Sajnos a dolog nem vicces, még ha próbálja is az ember úgy felfogni. Rengeteg ember megfordul itt, idős, fiatal, gyermek stb. és nap mint nap ezt kell látni. Kérdem én, normális ez 2022-ben, Európa volt kulturális fővárosában?

Egy „mezei” lakos 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!