Eljött az akciók ideje

2022.12.30. 14:32

Vége a karácsonynak, mégis tömve vannak az üzletek – írja olvasónk

A karácsonynak vége, de ez az üzletek forgalmán egyáltalán nem érzékelhető. A bevásárlóközpontok tömve vannak, számoltak be tapasztalataikról olvasóink.

W. K.

20221227 Kaposvár Sok ajándék visszatér az üzletekbe így karácsony után. Nem működik, anyaghibás, rossz a ruhaméret; karácsony után azonnal megkezdődött a már hagyományosnak számító ajándékcsere. A kaposvári üzletek blokk ellenében cseréltek vagy visszaadták a vételárat. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap

Fotó: Lang Róbert

– A belvárosi üzletközpontban alig találtam parkolóhelyet, és az épületben a közlekedőfolyosókon is alig lehetett elférni. Pedig a karácsonynak vége. Viszont megkezdődtek az akciók. Szomorú azt látni, hogy amit pár nappal ezelőtt az akkori áron megvásárolt az ember, az most feleannyiba kerül. Nem értem, hogy miért nem várják meg legalább a januárt a kereskedők. Olyan illúzióromboló, hogy az ünnepeket követő első nyitva tartáskor máris alacsonyabb árak fogadják a vevőt – írta le véleményét egy előfizetőnk. 

Más is az akciókat tette szóvá. 

– A ruhaüzletek tele vannak vásárlókkal, hatalmas akciókat hirdettek rögtön karácsony után – számolt be tapasztalatairól olvasónk. – Olyan, mintha turkálóban lenne az ember – minden egymás hegyén hátán, sok holmi pedig a földön hever. Az alkalmazottak láthatóan nem győzik a rohamot. Nem jó érzés látni mindezt – összegezte véleményét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!