Nem bánják, ha nem újítják fel

2023.01.04. 11:24

Abban bíznak az Expo Center közelében lakók, hogy visszakapják nyugalmukat

Az Expo Center ponyvaszerkezetének rossz állapota miatt a környéken élők közül többen is abban, bíznak, hogy most végre visszakaphatják a nyugalmukat.

W. K.

– Reméljük, hogy az Expo Center rossz állapota miatt hamarosan megszűnnek az ottani rendezvények, és a környéken lakók végre tudnak pihenni, és nem a dübörgő zenét kell hallgatniuk éjszakánként – írta egy olvasónk. 

Más a következőképp fogalmaz: – Rendszeresek a hangos éjszakai bulik az Expo Centerben, a környéken lakók pedig szenvednek ettől, hiszen pihenni a hangosan dübörgő zene, és a fiatalok hangoskodása miatt lehetetlen. A létesítményt nem erre a célra kellene használni, hanem kiállításoknak, konferenciáknak is helyet adhatna. Ami egyáltalán nem zavarná a kertvárosiakat. De most, hogy a ponyvával gondok adódtak, talán ez a probléma is megoldódik. Nem bánjuk, ha a felújításra a városnak nincs pénze – összegezte véleményét olvasónk.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!