Sokakat foglalkoztat

2023.02.01. 21:18

Mikor nyitnak újra a bezárt posták? – kérdezik olvasóink

A postahivatalok bezárását az intézkedés bevezetésekor többen is kifogásolták. Az újranyitás kérdése is sokakat foglalkoztat.

W. K.

Fotó: Majzik Attila

Egy olvasónk a következőt írta: – Köztudott, hogy több posta is bezárt a városban. Akkor arról volt szó, hogy ezek csak ideiglenes intézkedések, tavasszal újranyitják a hivatalokat. Van azonban egy olyan sejtésem, hogy ezek már soha többet nem fognak kinyitni. Mindenki szépen lassan megszokja, hogy távolabbra kell mennie, ha csekket akar befizetni, vagy levelet szeretne feladni. Persze ha más a helyzet, annak nagyon örülnénk. Jó lenne hallani híreket arról, hogy a postának tavasztól mik az elképzelései a bezárt hivatalok sorsával kapcsolatban.

Más is kíváncsi a bezárt postahivatalok jövőjére: – A közelünkben lévő posta tavaly bezárt, sok, hasonló sorsra ítélt „társával" együtt. Azóta a gyerekeimet kérem meg, hogy intézzék a postai ügyeimet, mert nekem busszal elmenni a legközelebbi hivatalig nagyon megterhelő lenne. Őszintén bízom abban, hogy nem kell már sokat várni az újranyitásra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában