Postabontás

2023.03.12. 08:06

A hús tárolására ügyelni kell! - emeli ki olvasónk

Büdös volt a boltból hazavitt vagdalthús - olvastam a Postabontásban. Sajnos nem tudtam csodálkozni a történeten.

bama.hu

Fotó: Andrii Spy_k

Igaz, velem nem vagdalttal, hanem előre csomagolt sertéshússal történt hasonló. A termék akciós volt, de bőven fogyaszthatósági időn belül, tehát nem azért volt leértékelve, mert aznap lett volna csak fogyasztható. Persze ha így is lett volna, akkor se szabadott volna bűzt árasztania. 

A boltból hazaértem, a műanyag dobozt megbontottam, és rögtön meg is állapítottam, hogy ebből a húsból biztos, hogy nem lesz ebéd. Különösen kellemetlen volt számomra ez azért, mert egy Pécstől nagyjából 20 kilométerre lévő településen élek, értelemszerűen nem ültem vissza az autóba, hogy visszamenjek az üzletbe reklamálni. Mert találóan mondható, hogy többe került volna a hús, mint a leves. Ami pikantériája az ügynek, hogy a húst mindig hűtőtáskában viszem haza, ha tél van, ha nyár, pont azért, hogy az effajta kellemetlenségeket elkerüljem. Szerintem a gond az üzlet tárolási gyakorlatában lehet. Másra nem tudok gondolni. 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában