Alig lehet közlekedni

2023.05.10. 20:09

A Szigeti út lezárása nagyon komoly fennakadásokat okoz a közlekedésben

W.K.

A kép illusztráció

Fotó: Horváth Balázs

- A Szigeti úti lezárásnál a minap rendőrök álltak lesben. Talán nem véletlenül - biztos, hogy sokan vannak, akik a behajtani tilos ellenére áthaladnak a lezárt szakaszon. Ha valaki nagyon siet, nem is tud más tenni. További gond, hogy a Kürt utca gyakorlatilag járhatatlan, a délutáni órákban az Ifjúság útja felé tartó sor majdnem elér a stadionig a Szigeti úton. Miért nem dolgoznak éjjel nappal az építkezésen, hogy gyorsabban véget érjen a várost megbénító útlezárás? - tette fel a kérdést olvasónk. 

 

Más a következőket fogalmazta meg: - Teljesen egyetértek azzal az ételfutárral, aki olvasói levelében jelezte panaszát: ellehetetleníti a munkájukat a Szigeti út lezárása. De nem csak ők szenvednek emiatt, hanem mindenki, aki azon a szakaszon szokott járni munkába, vagy viszi a gyerekét az iskolába. Nem szeretnék azoknak a helyében lenni, akik a Kürt utcában laknak. Elképesztő lett ott a forgalom, és ki tudja, hogy mikor normalizálódik a helyzet. Talán az iskolai szünetben lehet bízni. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában