Postabontás

2023.05.14. 12:35

Az idősek nem számítanak - panaszolják olvasóink

Az idős emberek már nem számítanak. se bolt, se posta, se buszmegálló a Mecsek-oldalban - panaszolják olvasóink.

w. k.

A kép illusztráció

Fotó: KALLUS GYÖRGY

- Egyetértek azzal, hogy a Szőlő utcai megálló sokunknak hiányzik. Sajnos azonban nagyon kevés esélyt látok arra, hogy az eredeti helyére visszahozzák. Az idősek nem számítanak, senkit nem érdekel, hogy a meredek utcákon a cipekedést hogy oldjuk meg. Én a családtagjaimat szoktam megkérni, hogy a nagyobb bevásárlásokban segítsenek, amióta áthelyezték a megállót. Aki azonban nem ilyen szerencsés, hogy van segítsége, nagyon nehéz helyzetbe került - osztotta meg véleményét olvasónk. 

Más a városnak erről a részéről a postát és a boltot hiányolja. - A Surányi úton volt posta és volt bolt is még nem olyan régen. Az idősek, akik sokan élnek ezen a környéken, rendszeresen ide jártak. Nem kellett utazni, mindent el lehetett intézni egy helyen. Most megfelelő árukészlettel rendelkező élelmiszerüzlet már nincs, és a posta is megszűnt. Abba, hogy az időseknek ez milyen komoly nehézségeket okoz, senki nem gondol bele sajnos - írta a panaszos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában