Postabontás

2023.07.10. 07:40

Nem lehetett kártyával fizetni - háborog olvasónk

Bama.hu

Nagyon ritkán vásárlok kis üzletekben, hiszen tudom, hogy sokkal drágábban tudom megvenni a termékeket az ilyen helyeken, mint egy nagyobb áruházban. Azonban a minap muszáj volt kihasználnom a lakásom közelében lévő mindenes boltot. Gondoltam egy darab ecetért nem fogok a több kilométerre lévő marketbe elmenni. A kasszánál jeleztem, hogy kártyával szeretnék fizetni, mire az eladóhölgy eléggé udvariatlanul jelezte, hogy csak ötszáz forint vásárlás esetén tudom használni a bankkártyámat. Természetesen, semmilyen apró nem volt nálam, így üres kézzel távoztam az üzletből. Kérdem én, nem lehetne legalább egy papírra kiírni ezt az információt? Hiszen nem mindegyik kereskedésnél él ez a szabály, van, ahol még ötven forintot se kell érmékben adni, gond nélkül engedik a kártyásfizetést.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!