Postabontás

2023.07.12. 07:40

Olvasónk szerint: albérlők nehezítik a mindennapokat

A diákok, akik a lépcsőházunkban laktak, elköltöztek a tanév végén.

Bama.hu

Fotó: Proxima Studio

Nem sírunk utánuk, mert nagyon gyakran zengett tőlük a ház, amikor bulizni támadt kedvük. Többször, többen kértük őket, hogy halkabban próbáljanak élni, de sajnos ez nem mindig sikerült. Most élvezzük a csendet, mert a lakás üres. És csak abban bízunk hogy a következő társaság - mert a tulajdonos újra meghirdette bérleményként az ingatlant - szolidabb és csendesebb lesz majd. Ha mégsem, akkor egy újabb nehéz tanév áll előttünk. 

Felmerül a kérdés: Mit lehet tenni annak érdekében, hogy az albérlők ne zavarják a ház lakóinak a nyugalmát, hogy az itt élők mindennapjait ne keseríthessék meg olyanok, akik csak pár hónapot töltenek itt, aztán költöznek tovább? Mert a főbérlőt nem érdeklik a panaszaink, neki csak az a fontos, hogy a havi bevétele meglegyen. Persze, örülünk, hogy Pécs egyetemváros, és sok diákot vonz, de azért az itt élők nyugalmáról se szabadna megfeledkezni! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!